Vennbahn arrangement

Vennbahn bij SourbrodtB&B La Petite Roer in Sourbrodt ligt op een kilometer van de inmiddels beroemde en bekroonde Vennbahn fietsroute. Een route die van het centrum van Aken naar Troisvierges in Luxemburg loopt, over een voormalig spoorwegtracée. Sourbrodt ligt ongeveer halverwege de Vennbahn en B&B La Petite Roer is daarom perfect gelegen als uitvalsbasis om (de mooiste!) stukken van de Vennbahn te fietsen, bijvoorbeeld van het pittoreske Monschau naar Soubrodt. Ook zijn er zijtakken van de oude spoorlijn die het fietsen meer dan waard zijn, bijvoorbeeld naar Trois-Ponts.

We hebben kaarten, beschrijvingen en gidsen van de Vennbahn en andere fietsroutes en -paden die u kunt gebruiken. We hebben enkele fiets arrangementen voor u samengesteld, zowel voor doordeweeks als in het weekend. Verlenging van de arrangementen is natuurlijk mogelijk, neemt u daarvoor even contact met ons op.

In overleg en wanneer we het kunnen organiseren, is het mogelijk om tegen een standaard kilometervergoeding (ca. €0,40 per kilometer) ergens langs de Vennbahn te worden afgezet (met maximaal 2 fietsen of e-bikes) en vandaar terug te fietsen naar La Petite Roer. Mocht u daarvoor belangstelling hebben, vraag er naar en we doen ons best om het voor u te regelen. Verder is er een goede fietsenverhuur in Waimes, die eventueel bereid is fietsen of e-bikes bij La Petite Roer af te leveren, tegen een kleine extra vergoeding. Dat dient dan wel van tevoren te worden afgesproken, daar helpen we u natuurlijk graag bij.

Het Vennbahn arrangement kan op zondag, maandag, dinsdag of woensdag beginnen (woensdag alleen bij het 2 nachts arrangement) en het kan zowel voor twee als drie nachten geboekt worden. Inbegrepen bij de prijs zijn elke ochtend ons uitgebreide La Petite Roer ontbijt en 's avonds een drie gangen diner. Zowel het ontbijt als het diner zijn grotendeels biologisch en de eitjes van eigen kippen. Bij de samenstelling van het avond menu houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeur, zoals bijvoorbeeld vegetarisch. Op uw fietsdag(en) krijgt u een lekker, gezond lunchpakket mee.

De kosten voor het Vennbahn arrangement in de Belgische en Nederlandse schoolvakanties (zonder fietsvervoer of -huur):

 Kamer  2 nachten 3 nachten
 Geel €270 €395
 Groen €250 €365
 Roze €240 €350

fietsenschuurtjeDe tarieven buiten de schoolvakanties (zonder fietsvervoer of -huur):

 Kamer   2 nachten   3 nachten
 Geel €250 €365
 Groen €230 €335
 Roze €220 €320

Deze prijzen gelden per kamer voor twee personen inclusief ontbijt, lunchpakketten en twee of drie keer diner voor twee.

Weekend Vennbahn arrangement

Ook in het weekend kunt u een -aangepast- Vennbahn arrangement boeken en genieten van een grotendeels verzorgd verblijf in La Petite Roer. Aangezien wij op vrijdagavond geen diner serveren, is in het tweedaagse weekend arrangement (bij een verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht) alleen op zaterdagavond een drie gangen diner voor twee inbegrepen. Blijft u drie nachten, dan zijn de diners van zaterdag en zondag of donderdag en zaterdag in het arrangement inbegrepen.

De prijzen (zonder fietsvervoer of -huur):

 Kamer  2 nachten 1x diner  3 nachten 2x diner
 Geel  €235  €375
 Groen  €215  €345
 Roze  €205  €330

Deze prijzen gelden per kamer voor twee personen inclusief ontbijt, lunchpakketten en een of twee keer diner voor twee.