Bed & Breakfast La Petite Roer

B&B La Petite RoerIn Sourbrodt, ongeveer halverwege het traject en daarmee een ideale uitvalsbasis voor tochtjes over de Vennbahn, ligt Bed & Breakfast La Petite Roer. Gevestigd in een volledig gerenoveerde boerderij uit 1781, biedt La Petite Roer u de keus uit een drietal kamers, die elk nog details van de oude boerderij hebben. Sinds januari 2017 is La Petite Roer Green Key gecertificeerd, dat wil zeggen dat de B&B aan hoge duurzaamheidseisen voldoet.

 

De royale kamers (variërend van 20 – 35m2) hebben elk een eigen badkamer. De -biologische- maaltijden worden geserveerd in de gezellige gezamenlijke gastenkamer, waar u ook veel kaartmateriaal en fiets- en wandelbeschrijvingen vindt. Hier kunt u na een dag fietsen of wandelen heerlijk uitblazen, met een glaasje fris of wijn of één van de ambachtelijke en/of lokale bieren die we voor u op voorraad hebben. Dat kan bij lekker weer ook prima in onze 1 hectare grote natuurlijke tuin, waar we twee terrassen voorzien hebben voor onze gasten. Uiteraard kunnen uw fietsen droog en veilig gestald worden!De Gele Kamer van B&B La Petite Roer

 

De prijzen van een overnachting starten bij €70 per nacht en zijn afhankelijk van het aantal personen op een kamer, de periode en de kamer.

We hebben verschillende arrangementen voor fietsers samengesteld, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor -biologisch- volpension en bieden wij nu ook de mogelijkheid van vervoer van u en uw fiets naar een startplaats langs de Vennbahn, waarvandaan u dan terug kunt fietsen. Klik hier voor meer informatie: Vennbahnarrangement. Ook kunt u natuurlijk voor een combinatie van een fiets- en wandelvakantie kiezen, we helpen u graag een passend programma te maken en hebben kaartmateriaal voor u te leen.

Kijk voor alle informatie over B&B La Petite Roer op : www.petite-roer.be

Wild Cat Cottage

Wild Cat Cottage SourbrodtIn de tuin van La Petite Roer staat ook een vakantiehuisje, Wild Cat Cottage. Dit is een voormalige kalverstal, die in 2012 verbouwd is tot een knus en compleet vakantiehuisje voor 1 tot 4 personen.

Gasten in Wild Cat Cottage hebben een eigen afgescheiden deel van de grote tuin met een eigen terras. Zij kunnen gebruik maken van bepaalde voorzieningen van de B&B, zoals fiets- en wandelkaarten, de fietsenberging en natuurlijk persoonlijke adviezen!

Meer informatie vindt u op: www.wild-cat.be         

Interieur Wild Cat Cottage